គ្រឿងផ្សំ៖
- ម្សៅខ្សាយ ១កំប៉ុង
- ទឹកក្តៅ ១កំប៉ុងកន្លះ
- ដូងកោស ១ក្តាប់
- ពងមាន់ ១គ្រាប់
- សណ្តែកបាយត្រាំទឹកក្តៅហើយចំហុយ ១ក្តាប់
- ប៉ិគក់ ហាន់ល្អិតៗ ១ក្តាប់
- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- កំប៉ុងចៀននំ
របៀបធ្វើ៖
១. លាយម្សៅចូលជាមួយទឹកក្តៅឱ្យសព្វ ទើបចាក់គ្រឿងទាំងអស់ចូល លាយឱ្យសព្វ។២. ដាក់ឆ្នាំងដាំខ្លាញ់ឱ្យក្តៅ
៣. ដួសម្សៅលាយហើយដាក់កំប៉ុង ចៀនរហូតទាល់តែក្រហម ទើបគាស់ចេញ ហើយចៀនអោយក្រហមស្រួយ។
៤. អាចបរិភោគលេងធម្មតាក៏បាន ឬទ្រាប់សាលាដ ត្រសក់ជីរ ជ្រលក់ទឹកត្រីផ្អែម ក៏បាន៕
No comments:
Post a Comment