Wednesday, September 27, 2017

របៀបធ្វើប្រហិតសាច់ជ្រូក

​គ្រឿងផ្សំ​៖
​    ​- សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ២០០ ក្រាម​
​    ​- សាច់ជ្រូក​កិន​ម៉ដ្ឋ ២០០ ក្រាម​
​    ​- អំបិល ១/៤ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ អាច​ថែមថយ​តាម​ចំណូលចិត្ត​
​    ​- ម្រេច​ម៉ដ្ឋ តាម​ចំណូលចិត្ត​
​    ​- ម្រេច​គ្រាប់ តាម​ចំណូលចិត្ត​
​    ​- អាចដាក់​ម្សៅ​ស៊ុប ឬ​មិន​ដាក់​ក៏បាន​

​    ​វិធី​ធ្វើ​៖
​    ​- សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​, សាច់ជ្រូក​កិន​ម៉ដ្ឋ ដាក់​ក្នុង​ទូទឹកកក រយៈពេល​៣០​នាទី (​ឱ្យ​សាច់​កក​បន្តិច​សិន​)
​    ​- រួចហើយ​ដាក់​អំបិល និង​ម្រេច​ចូល​សាច់​
​    ​- ដាក់​សាច់​ចូលក្នុង​ម៉ា​សិន​កិន​សាច់ ឱ្យ​សាច់​ឡើងរ​មួ​ត រួច​ធ្វើឱ្យ​វា​ចេញ​ជា​រាង​មូល​បង់​ចូល​ទឹក​កំពុង​ដាំ​ឱ្យ​ឆ្អិន​ជាការ​ស្រេច​៕

1 comment:

  1. សូមអរគុណដែលបានចែកចាយនូវរបៀបធ្វើម្ហូបទាំងអស់នេះ។ ខ្ញុំពិបាកមើលបន្តិច ដោយអក្សរ និងផ្ទៃខាងក្នុង មានពណ៍ស្រដៀងគ្នា បើសិនជាអក្សរមានពណ៍ ស នោះងាយស្រួលនឹងមើលជាង ។ នេះគ្រាន់តែជាយោបល់របស់ខ្ញុំតែប៉ុណ្ណោះ។

    ReplyDelete