+ គ្រឿងផ្សំ៖
- បង្គា ៥០០ក្រាមបកសំបកចេញវះយកសរសៃខ្នងចេញលាងឲ្យស្អាត
- កម្ទេចនំប៉័ង ២០០ក្រាម
- ស៊ុតមាន់ ១គ្រាប់
- ម្សៅនំខេក ៤ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្រេច កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅស៊ុបមាន់ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទឹមស ៣កំពឹសចិតជាសរសៃ
- ស្រាស ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆាដាក់បំពង កន្លះគីឡូ
-
+ វីធីធ្វើ៖
២. ៥នាទីក្រោយមកយកវាមកលាយជាមួយម្សៅនំខេក ស៊ុតមាន់ និងកំទេចនំប៉័ងឲ្យបានសព្វ។
៣. យកប្រេងឆាដាក់ចូលក្នុងខ្ទះដាក់ភ្លើងឲ្យក្តៅ បន្ទាប់មកយកបង្គាដែលលាយគ្រឿងរួចរាល់អស់ហើយមកដាក់បំពងឲ្យឆ្អិនជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment