Tuesday, September 26, 2017

របៀបធ្វើសាច់មាន់ដូងអាំង

វិធីធ្វើ៖

១. ប្រលាក់សាច់​មាន់​ជាមួយ​ម្រេចបុក អំបិល ស្ករស ប្រេងខ្យង (បើគ្មាន​ប្រេងខ្យង ដាក់​ទឹកត្រី) ម្សៅឆា និង រមៀត ទុក​ចោល​ប្រហែល ១៥នាទី។
២. ដោត​សាច់​មាន់ រៀប​ជា​បន្ទះៗ ក្នុង​ចង្កាក់
៣. កោស​ដូង​ចាស់ ជា​សរសៃៗ
៤. យក​សាច់​មាន់​ទៅផ្តិត​សង្កត់នឹង​សរសៃ​ដូង ឱ្យឱ្យ​ជាប់​ល្អ ហើយ​យក​ទៅ​អាំង​អោយ​ឆ្អិន។
៥. បរិភោគ​ជាមួយ​ជ្រក់​ល្ហុង ឬ ជ្រក់​ត្រសក់​ជូរអែម៕

No comments:

Post a Comment