វិធីធ្វើ៖
១. ប្រលាក់សាច់មាន់ជាមួយម្រេចបុក អំបិល ស្ករស ប្រេងខ្យង (បើគ្មានប្រេងខ្យង ដាក់ទឹកត្រី) ម្សៅឆា និង រមៀត ទុកចោលប្រហែល ១៥នាទី។២. ដោតសាច់មាន់ រៀបជាបន្ទះៗ ក្នុងចង្កាក់
៣. កោសដូងចាស់ ជាសរសៃៗ
៤. យកសាច់មាន់ទៅផ្តិតសង្កត់នឹងសរសៃដូង ឱ្យឱ្យជាប់ល្អ ហើយយកទៅអាំងអោយឆ្អិន។
៥. បរិភោគជាមួយជ្រក់ល្ហុង ឬ ជ្រក់ត្រសក់ជូរអែម៕
No comments:
Post a Comment