+ គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់ជ្រូក ៣០០ក្រាមហាន់ជាបន្ទះ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ញី ១ដុំតូចហាន់
- ស្ករត្នោត កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកម្ទេស ១ស្លាបព្រាបាយ
- ផ្លែម្ទេសទុំហាន់ ១ស្លាបព្រាបាយ ឬតាមការចូលចិត្ត
- ស្រា កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងល្ងរ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
+ វីធីធ្វើ៖
១. មុនដំបូងយកគ្រឿងផ្សំមកលាយចូលក្នុងចានមួយមានដូចជា ទឹកស៊ីអុីវ, ខ្ញី, ស្ករត្នោត, ទឹកម្ទេស, ម្ទេសហាន់, ស្រា និងប្រេងល្ងរ។២. យកប្រេងឆាដាក់ចូលក្នុងខ្ទះដាក់ភ្លើងឲ្យក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសចូលឆាឲ្យឈ្ងុយដាក់គ្រឿងផ្សំក្នុងចានចូលទុកមួយសន្ទុះចាំដាក់សាច់ជ្រូកចូល។
៣. ឆាវាបញ្ចូលគ្នាឲ្យចូលរសជាតិ សាកភ្លក់មើលតាមចំណូលចិត្ត រួចហើយទុកបន្តិចទៀតជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment