+ គ្រឿងផ្សំ៖
- - ត្រីរ៉ស់ ១គីឡូកាត់ជាកង់ៗ
- - គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ដើមហាន់បញ្ឆិត
- - ស្លឹកក្រូចសើច ៤សន្លឹក
- - គ្រឿងតុងយ៉ាំ ១កញ្ចប់
- - ផ្លែម្ទេសស្រស់ ៥គ្រាប់
- - ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
- - អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - ប៊ីចេង បន្តិច
- - ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបកាហ្វេ
១. មុនដំបូងយកឆ្នាំងដាក់ដាំទឹកឲ្យពុះជាមុនសិន។
២. បន្ទាប់ពីទឹកពុះហើយត្រូវបង់ គល់ស្លឹកគ្រៃ, ស្លឹកក្រូចសើច, គ្រឿងតុងយ៉ាំ, ម្សៅស៊ុប, ទឹកត្រី, អំបិល, ស្ករស, ប៊ីចេង, ម្ទេស និងត្រី (ដាក់ត្រីស្រស់ ឬក៍ចៀនឬបំពងឲ្យឆ្អិនក៍បានតាមដែលចូលចិត្ត)។
៣. បន្ទាប់មកទុកឲ្យពុះម្តងទៀត សាកភ្លក់មើលស្ទើរអ្វីបន្ថែមតាមដែលចូលចិត្តជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment