- - សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ២ខាំ
- - ម្សៅឆា ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - មីសួរត្រាំទឹកក្តៅ ១ក្តាប់
- - ខ្ទឹមក្រហម ៣មើប
- - ស្លឹកខ្ទឹម ៣ដើម
- - ពងទា១
- - ម្រេច ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - ស្ករ ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - ផ្សិតចំបើងចិញ្ច្រាំ ១ក្តាប់
- - ប៉េងប៉ោះទុំ ៤-៥ផ្លែ
- - ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រា
១. លាងប៉េងប៉ោះ ឆ្កៀលយកគ្រាប់ចេញ លាងឱ្យស្អាត។
២. លាយសាច់ជ្រូកនឹងគ្រឿងទាំងអស់ ចូលឱ្យសព្វ ហើយយកទៅញាត់ក្នុងផ្លែប៉េងប៉ោះ។
៣. ដាក់ឆ្នាំងកំដៅភ្លើងឱ្យក្តៅ ចាក់ប្រេងឆាចូល រួចដាក់ប៉េងប៉ោះញាត់សាច់ចូល។
៤. ចៀនឱ្យក្រហម រួចសឹមចាក់ទឹកដាក់ស្ងោរ ឱ្យពុះឆ្អិនសាច់។
៥. ថែមអំបិលស្ករ ទៅក្នុងទឹកស្ងោរ រួចភ្លក់សាបប្រៃថែមថយតាមចំណូលចិត្ត៕
No comments:
Post a Comment