- - ស្បែកជ្រូកបំពង ២០០ក្រាម
- - ម្ទេសប្លោកក្រហម, ខៀវ ២ផ្លែចិតជាចំណិត
- - ស្លឹកខ្ទឹម ៣ដើម កាត់ ២ថ្នាំងដៃ
- - ខ្ទឹមស ៤កំពឹសចិញ្ច្រាំ
- - ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
- - ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាបាយ
- - ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - ប៊ីចេង ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- - ម្រេច តាមការចូលចិត្ត
- - ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រាបាយ
១. ដំបូងយកប្រេងឆាមកដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងទុកឲ្យក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសចូលឆាឲ្យឈ្ងុយដាក់ស្បែកជ្រូកបំពងចូលឆាបន្តិចសិន។
២. បន្ទាប់មកដាក់ម្ទេសចូលឆា ២-៣ត្រឡប់ដាក់ម្សៅស៊ុប, ទឹកស៊ីអ៊ីវ, ទឹកត្រី, ស្ករស និងប៊ីចេង រួចហើយឆាចូលគ្នាទុកឲ្យបន្លែឆ្អិនតាមការចូលចិត្ត។
៣. បន្ទាប់មកទៀតយកស្លឹកខ្ទឹមដាក់ចូលឆាវាបន្តិច ដាក់ម្រេចចូល ឆាបន្តិចទៀតជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment